אוכלקולינריה ובישול

אביבית בר זוהר משיקה בית ספר דיגיטלי לאפייה ובישול ועושה לנו סדר במטבח

כוכבת הריאליטי של העשור, אביבית בר זוהר, מאמינה שכל אחד יכול לדעת לאפות בסטנדרטים גבוהים, אם רק יקבל את הבסיס הנכון. אז איך מתחילים ? הכל בכתבה המלאה

הכשרון של מלכת הריאליטי אביבית בר זוהר, התגלה בנסיבות פחות משמחות. בגיל 14, לאחר שהתגלתה אצלה אצלה מחלת ה-F.M.F – קדחת ים תיכונית. היא בילתה את רוב חודשי החורף, באפייה יחד עם אמה אתי.

בגיל 19 בלבד, אביבית הבינה שאפיה ובישול אלו התשוקות הגדולות שלה בחיים. והתחילה ללמוד בצורה מקצועית את תחום האפייה ולמכור את העוגיות, בעיר הולדתה רחובות.

בגיל 23, היא פתחה את הקונדיטוריה הראשונה שלה. שם היא יצרה את כל סוגי המאפים, עוגות ימי הולדת ומנות אישיות. אמה אתי הייתה בעמדת העוגות המרוקאיות, בהן היא מומחית.

לאחר 3 שנים של עבודה קשה, לילות ללא שינה ורגליים נפוחות היא החליטה שהיא רוצה למכור את הקונדיטוריה.

אביבית בר זוהר
אביבית בר זוהר

בר זוהר שפרצה בסערה למרקע שלנו, בתכנית הריאליטי 'האח הגדול ' קיבלה אינספור מחמאות מהדיירים, על יכולות הבישול והאפייה המיוחדות שלה.

כשהעיסוק בבישול ואפייה מאיר ומשמח אותה וגם את יקיריה, היא מאמינה שכל אחד ואחת יכולים ללמוד לאפות בסטנדרטים הגבוהים ביותר, אם רק יקבלו את ההכוונה והבסיס הנכונים.

משם נולד והתהווה בית הספר הדיגיטלי של אביבית בר זוהר לבישול ואפייה. הסדנה שמועברת על ידי אביבית ומנגישה צעד אחר צעד, את הידע, מתאימה לכל מי שאוהב לארח ולפנק את המשפחה והחברים הקרובים.

תגים

מאמרים קשורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker